You are here: Home > Mobile > Android Apps > Personalization > Abang Kat Mana

Abang Kat Mana for Android Apps on Personalization 1.0

Abang Kat Mana is an apps for Personalization on Android Apps, by Nur Hazri. Aplikasi ini boleh digunakan untuk mencari orang tersayang. Kalau call berkali-kali dia tak angkat, apa anda perlu buat, sms perkataan akm ke hand-phone dia lepas tu, tunggu jap.

Publisher:
Nur Hazri
Language:
Version:
1.0
Run on OS:
Multiple OS
License:
Free
Price:
Free
File type:
Unknow
File size:
0.03Mb
Updated on:
Jul 27, 2015
Reviews:
Check Reviews
Rating:
Softmenu rating: 6/10

Abang Kat Mana 1.0 Reviews - by Softmenu Mobile Editor

Abang Kat Mana is an app for Android Apps. With the latest version of Abang Kat Mana, you can have your mobile worked better.

Advertisement

Apps Description - by Publisher

Apps description is given by Nur Hazri - the apps publisher/developer, and it is made no changes by softmenu.

Apps Full Description see below:

Aplikasi ini boleh digunakan untuk mencari orang tersayang. Kalau call berkali-kali dia tak angkat, apa anda perlu buat, sms perkataan akm ke hand-phone dia lepas tu, tunggu jap... lepas beberapa minit (bergantung kepada GPS dia) anda akan dapat reply sms yang mengandungi Google map link lokasi di mana orang tersayang anda itu berada. Klik link tersebut atau type in dalam maps.google.com anda akan mengetahui dimana lokasi orang tersebut, DENGAN SYARAT... aplikasi ini mesti lah diinstall didalam hand-phone (Android) orang tersebut.
Ia juga boleh digunakan untuk megesan kat mana hand-phone anda berada kalau miss place, kena curi, kena ragut dan macam-macam kena lagi... Pendek kata aplikasi ini boleh memberi maklumat dimana hand-phone (Android) anda berada berdasarkan kepada lokasi GPS yang diterima oleh hand-phone tersebut pada masa tu.
Kalau GPS signal tak de, aplikasi ini akan memberi lokasi terakhir GPS signal dikesan.

Cara Guna
1. Download Apps ini
2. Install kat telephone anda

Kalau nak tau hand-phone ini(yang telah di install Apps ini) ada kat mana
1. send sms 'akm' (tak de quote) ke hang punya hand-phone

------------------------------------------------------------

This application can be used to detect the whereabouts of your loved ones :) If your calls have been left unanswered, simply send an SMS 'akm' to the number and wait for the Google map link to be sent back to you.

This application can also be used to find missplaced or stolen smartphone based on its last detected GPS location.

Note: This application needs to be installed in the targeted smartphone. The sender can be from any type of handphone.

Supported Operating System:

Android Android 2.1 and up

Running requirements

Need not extra requirement except the OS environments mentioned above.

Limitations

Please check the license above, if this is a freeware, it will be no limitation, else it may have the days or times limitation, please read the specifications attached with the download file carefully.

Tested virus free - Abang Kat Mana has been tested to be a safe app on Jul 27, 2015.

Mobile Apps Searches Related to Abang Kat Mana

Bookmark or share this page to your friends

copy softmenu.org bookmark
copy softmenu.org bookmark
copy softmenu.org bookmark

Abang Kat Mana Related Apps for Mobile

Pavopedia

Enjoy sliding puzzles!!Move sliced illustrations to make one illustration.There are a 3x3mode(8puzzle) and a 4x4mode(15puzzle). You can add illustrations , which you make , to pavopedia-pavocado ...

Sotak Amana (Egypt Elections)

Sotak Amana provides Egyptian voters with all the necessary information about the candidates of 2012 parliament wherever they are. This application works offline and does not need any Internet access.

TapMake9

You are required reflexes , visual field , calculating ability.25 numbers appear on the display.And you touch numbers to make up to 9.When you touch 30 numbers , game finishes.For instance[1, ...

YamaNavi16

※最新のYamaNavi3.7がAndroid1.6で動作しないため

TapPic

This is a very simple and fun game!!And a little good exercise for your brain?25 images appear on the display.And you touch images which are same of a target image.The target image ...

bookatonce Hospitality Management

The innovative hotel management system bookatonce from the home of protel hotel software GmbH is now available in poke format additionally to your web-based bookatonce basic version.

Latest Apps Topic